Minu elu esimene reis – Põhja-Prantsusmaa, Pariis, Belgia, Luksemburg

Tere, minu nimi on Henri. Olin alles 9 kuud vana, kui sain oma esimese lennupileti - Tallinn-Pariis-Tallinn- ja mõni nädal enne oma esimest sünnipäeva, istusingi emme-issiga lennukisse ning minu esimene reis oli alanud. Õnneks tegid vanemad minu eest ära ka kogu reisikorralduse. Esmalt panid nad paika marsruudi -Versailles, Loire'i oru lossid, Nantes, Carnac, Dinan, St.Malo, Cancale, Bayeaux, Mont St. Michel, Normandia lahinguväljad, Caen, Le Havre, Etretat, Fecamp, Rouen, Amiens, Somme'i org, Brügge, Gent, Brüssel, Spa, Luksemburg, Verdun, Sedan, Rocroi, Charleville-Mezieres, Reims, Epernay, Pariis. Siis otsisid nad meile magamiskohad, rentisid auto ning lugesid läbi reisijuhid. Piltidel on see vahva reis läbi minu silmade!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *