Tooteuudised

GPS-matkakell Coros Vertix 2

Funktsionaalne, kaardirakenduse ja pika akukestvusega kvaliteetne tipptasemel matkakell, millel on ka palju spordirežiime. VERTIX 2 pakub palju täiuslikumat GPSi kuvamist navigeerimisel kõrghoonete vahel, sügaval metsas või kaljuseinte läheduses, mis olid GPS-kellade varasematele põlvkondadele problemaatilised. Kell pakub üleilmset internetiühenduseta kaardikasutust ning sellel on maastiku-, topograafilise ja hübriidkaardi režiim. 1,4-tolline ekraan võimaldab kellal kuvada kohe esimesel vaatamisel rohkem teavet.

Fjällräveni kuppeltelk KEB DOME 2

Eriti tugev kahe inimese kuppeltelk nõudlikesse tingimustesse, aastaringseks kasutamiseks. Hea ventilatsioon ja võrkkangaga sissepääsud teevad sellest ideaalse alternatiivi ka troopikas seiklemiseks. Väliskate ja sisetelk on ühendatud, et muuta püstitamine lihtsaks. Kuppelkonstruktsiooniga telk seisab püsti ka ilma maavaiadeta. Telgivaiad on ka eriti pikad ja laiad, et tagada hea haardumine raskel maastikul. Telgielu muudavad mugavaks kaks avarat eeskoda ja kõrge lagi. Sissepääsud kahest küljest võimaldavad tormise ilmaga siseneda allatuule poolt. Eri kõrgustel suletavad ventilatsiooniavad annavad parima võimaliku õhuvoolu. 

Fjällräveni naistejope VARDAG ANORAK

Lihtsa disainiga jopel on reguleeritav kapuuts, kängurutasku ja kätetasku. Jopet saab hõlpsalt selga tõmmata ning ära võtta tänu laiale lõikele ja külgmistele tõmblukkudele. Ajatu ja kauakestev jope sobib aastaringseks matkamiseks ja igapäevaseks kasutamiseks. Vastupidav G-1000® Eco materjal kaitseb tuule eest ning on vett hülgav.

Fjällräveni tunneltelk KEB ENDURANCE 2 

Eriti tugev ja stabiilne nelja hooaja tunneltelk, mis on optimeeritud ekstreemsete ilmaolude ja keerulise maastiku jaoks. Kõik materjalid ja detailid on hoolikalt valitud. Telgivaiad on eriti pikad ja laiad, et tagada suurepärane haardumine raskel maastikul. Väliskate ja sisetelk on omavahel ühendatud, et telgi ülesseadmise ajal sisetelk märjaks ei saaks. Kaarte varrukad on piisavalt suured topeltkaarte jaoks (lisavarustus), et telk kannataks veelgi suuremat tuult ja rohkem lund katusel. Eriti suures eeskojas on piisavalt ruumi varustuse hoidmiseks ja toiduvalmistamiseks. Sissepääsud kahest küljest võimaldavad tormise ilmaga siseneda allatuule poolt. 

Autohome’i auto­katusetelk COLUMBUS VARIANT M

Columbus on kõrgeima (150 cm!) siseruumiga katusetelk, mis sobib nii nädalalõpu väljasõiduks kui ka puhkusereisiks. Igati asjakohane nelikveolistel 4x4 off road-autodel, millega liigutakse asustamata paikades, kuid on ideaalselt kasutatav ka tavalise sõiduautoga. Telk on väga kiiresti avatav, kasutusvalmis sekunditega. 

Tooted on saadaval kauplustes Matkasport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *