UUDISTOOTED

Esinduslik GPS-pulsikell seiklejatele ja sportlastele

Bluetooth Smarti ühilduvusega GPSkell Suunto Ambit3 Peak ühendab kõik olulise seiklemiseks ja sportimiseks. Navigeerimine, baromeetriga kõrguse mõõtmine, ilmainfo, kiirus, distants, pulss ning lisafunktsioonid jooksmise, jalgrattasõidu ja ujumise jaoks. Lisaks aktiivsusmonitor igapäevase liikumise jälgimiseks. Ühilduvus nutiseadme ja movescount app’iga annab laiad võimalused oma treeningu igakülgseks analüüsiks ning jagamiseks sotsiaalmeedias. Safi irkristallklaasiga kellakorpus on esinduslik igas olukorras.

Petzl NAO annab nüüd 60% rohkem valgust

Kasutajate usalduse võitnud Petzl NAo särab nüüd tervelt 60% suurema valgustugevusega, mis ulatub pärast täiendust 575 luumenini endise 355 lm asemel. Intelligentne NAo annab just niipalju valgust, kui parajasti vaja. Lambi andur mõõdab pidevalt ümbruse valgustatust ja pealamp reguleerib hetkega oma kaks võimsat valgustit vastavalt vajadusele. Käed püsivad vabad ja aku kestab kauem. Lisaks on võimalik luua enda tegevustele sobivad profi ilid spetsiaalse Petzl oSi tarkvara abil.

Krõbeda ilma naistesaapad

Unusta külmetavad varbad! Icebug Meribel hoiab jalad soojas isegi 40kraadise pakasega. Fliisvooder on mõnusalt soe ning termostaatiline tald kaitseb maapinnalt tuleva külma eest. Hästi haakuv välistald hoiab kindlalt rajal, kuid lihtsalt üleskeeratav karvane äär lubab ka rajalt maha astuda ning sumbata pea põlvini ulatuvates hangedes. Jalad hoiab kuivana veekindel ja hingav BUGdri membraan.

Karmide talvetingimuste jooksujalats

La Sportiva Crossover 2.0 GTX on loodud karmides talvetingimustes jooksmiseks, kuid sobib kasutamiseks ka afterski saapana. Jalats on veekindel ja hingav ning varustatud säärisega, mis hoiab lume ja pori jalast eemal. Tõhustatud FriXion® AT tald on libedal ja lumisel maastikul hästi haakuv ja heade pidurdusomadustega. I.B.Stehnoloogia suurendab pidurdusjõudu keskmiselt 20% ja vähendab sama palju ka jalale mõjuvat jõudu. Lisaks on Crossoveril põrutusvastane EVAvahetald koos TPUstabilisaatoriga. Tänu easyin süsteemile käib jalats kergelt jalga ja jalast ära.

Jäädvusta seiklused enneolematu kvaliteediga

Uued GoPro Hero4 kaamerad on kohal, võimekamad kui kunagi varem. Topeltvõimsusega protsessor ja kaks korda kiiremad kaadrisagedused võimaldavad enneolematut fotoja videokvaliteeti. 4K videot saab fi lmida kiirusega 30 kaadrit sekundis ning 12 MP fotosid salvestada kuni 30 kaadrit sekundis. Stereomikrofoniga helisalvestussüsteem on nüüd kaks korda tundlikum ning wifi ühendus 50% kiirem. Kaasas hulgaliselt nutikaid lisasid, nagu puutetundlik ekraan, video salvestamine ühe nupulevajutusega, isegi kui kaamera on välja lülitatud, ning öörežiimid kaunite ööfotode ja videote jaoks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *