8 kommentaari

 • Ruth kommenteeris

  Hispaania mu lemmik Egiptuse järel 😀

 • Maarja . kommenteeris

  Mulle endale meeldis Portugal enam, kui Hispaania. Viimases oli kohutavalt palav ning maastik ning linnad polnud nii sümpaatsed kui Portugalis. Sai väga kaunist Evorat ja Luukabelit külastatud ning Faeo on väga tore koht samuti. Pealegi Madriidi metroos üritati mu rahakotti varastada ja igausgused toredad väiksed seiklused olid ka just Portugalis:)

 • Pauliine Klaveriratas kommenteeris

  Arusaadavatel põhjustel on Hispaania mulle südamelähedane. Baskivereline Egoi elab ju Hispaanias!
  Aga Portugali ma jõuan. Lissabonis asuvad maailma parimad hostelid ka!

 • Maarja . kommenteeris

  Asuvad või? Kust sa tead?:D

 • Pauliine Klaveriratas kommenteeris

  hostelworld, man, hostelworld!

 • Maarja . kommenteeris

  oh, geez, ma ei ole mingi osav häkker:P

 • Reemet Ruuben kommenteeris

  väga ilusad pildid 🙂

 • Maarja . kommenteeris

  aitäh:)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga